Om mig

Lidt om mig

Jeg er 62 år, uddannet som ManuVisionbehandler og -træner i 2012.

Jeg er mor til tre børn. Desuden har jeg haft børn i aflastning og pleje gennem de sidste 16 år. Jeg er uddannet pædagog, og har arbejdet med familier med forskellige vanskeligheder. Det har både været familier med børn, der har haft fysiske handicaps, børn med ADHD, omsorgssvigtede samt børn med sproglige og sociale vanskeligheder. Desuden har jeg været insitutionsleder, hjemme-hos- og støttepædagog.

Jeg har altid arbejdet med mig selv, fordi jeg har haft en besværlig opvækst, der gjorde livet tungt. Jeg har derfor arbejdet en del med psykoanalyse og har stiftet bekendtskab med forskellige "alternative" terapiformer, bl.a. Body Mind System og Biodans, som hjalp mig på vej.

Det endelige gennembrud kom dog først, da jeg stiftede bekendstskab med ManuVision og gennemførte den toårige uddannelse som ManuVisionbehandler og -træner.

Ud over at give individuelle behandllinger og coaching til selvtræning, fungerer jeg som hjælpelærer på ManuVisionuddannelsen, hjælpetræner i ManuVisionhuset og træner desuden et hold i eget regie.

Jeg har en evne til at se, hvilke uudnyttede evner andre har gemt i sig. Jeg har lavet og benyttet Bachs Blomstermedicin i mange år.

Kontakt mig

Margrethe Winther Brandt

Platanhaven 75

2600 Glostrup

51 92 86 26

margrethe@mailme.dk

 

Se mere om ManuVision på

manuvision.dk

Copyright © All Rights Reserved