Behandlingen

Behandlingen

En behandling er en massage, hvor jeg løsner op i de spændinger og smerter, der er i kroppen. Jeg masserer og trykker,og løsner dermed op på de fastlåste led. Du guides til at give slip på vejrtrækningen, og i at trække vejret ned i smerten, så kroppen hjælpes til at give slip på fastlåsningen. Spændinger og fastlåste led stammer fra følelser, der sidder i kroppen, som vi ikke har haft lov til at have. Når muskler og led slapper af, frigøres energien. Samtidig opnår du større indsigt i dig selv og mærker, hvor andre eller du selv overtræder dine grænser.

Hvis du ønsker det, kan vi også have en samtale om det, der generer dig i livet, og du kan få idéer til selv at arbejde med det. Behandlingen giver dig mulighed for at finde frem til, hvad du egentlig drømmer om i livet, som du ikke tør, fordi du har negative erfaringer gemt i kroppen.

Jeg fortæller dig, hvad jeg ser i din krop, hvilke sider i dig selv, du gemmer, og hvilke skjulte resurser du har gemt i dig selv.

En behandling giver energi, fordi energien kan strømme frit i kroppen. Kroppen føles lettere efter en behandling, det er lettere at dyrke motion, det er sjovere at bruge kroppen. Lige som du vil sove bedre om natten.

En behandling varer ca. 1 - 1½ time og koster kr. 600,-.

Kontakt mig

Margrethe Winther Brandt

Platanhaven 75

2600 Glostrup

51 92 86 26

margrethe@mailme.dk

 

Se mere om ManuVision på

manuvision.dk

Copyright © All Rights Reserved